Klasična masaža

Klasična (ali švedska) masaža celega telesa z različnimi olji je primerna za oddih in relaksacijo. Je enostavna in učinkovita, prinaša ugodje in izboljša zdravje. Lahko nas spodbuja, pomirja, odpravlja napetost in boleče mišice, pomaga pri nespečnosti, izboljša presnovo in pospeši krvni obtok. Je idealna za boj proti vsakodnevnemu stresu. Masažo se prilagodi vsaki stranki posebej, glede na želje in določene težave, po potrebi se uporabi tudi tehnike športne masaže in/ali trigger point terapije (s pritiskom na specifično točko prenapete mišice odpravljamo bolečine) ter tudi posamezne elemente tajske masaže.

45 min….. 39€

60 min….. 45€

80 min….. 55€

Otroška masaža

Morda se tega ne zavedamo, toda tudi otroci so izpostavljeni stresu. Različne šolske obveznosti in obšolske dejavnosti (krožki, športni treningi … ) in tudi stres odraslih otrokom prinašajo tako pozitivni kot negativni stres, kar se lahko kaže v utrujenosti, nespečnosti in podobnih težavah. Z blago klasično masažo nudimo, da se bodo tudi otroci sprostili in dobro počutili.

30-45 min….. 25€

Športna masaža

Športna masaža je specializirana masaža, namenjena rekreativnim in vrhunskim športnikom. Obravnamo le točno določeno skupino mišic in ne celega telesa. Glavni učinek masaže je boljša oskrbljenost z limfo in večja prekrvavitev. Ob zdravem načinu življenja in rednem gibanju je koristna za preprečevanje in lajšanje bolečin, hitrejšo regeneracijo po aktivnosti, odpravljanje mlečne kisline iz mišic, sprostitev utrujenih in zateglih mišic, za izboljšanje psihofizičnega stanja in forme. Masažo se prilagodi vsaki stranki posebej, glede na želje in določene težave, kombinira se jo tudi s klasično masažo in/ali trigger point terapijo (s pritiskom na specifično točko prenapete mišice odpravljamo bolečine) ter posameznimi elementi tajske masaže.

60 min….. 45€

Masaža z vročimi kamni

Za to masažo se uporablja segrete kamne vulkanskega izvora različnih velikosti in oblik. S polaganjem na telo in masažo dosežemo, da se telo dodobra pregreje in sprosti. Blaži bolečine v mišicah in sklepih, izboljša prekrvavitev (simptomi kronično mrzlih rok in nog), odpravlja stres in napetost. Kljub temu, da so kamni vroči, je tako blagodejna, da jo lahko izvajamo v kateremkoli letnem času, seveda pa bo še najbolj prijala v hladnih deževnih dneh, po (zimskih) športnih aktivnostih ali preprosto po napornem stresnem dnevu.

Za boljšo predstavo, kako poteka masaža, si oglejte video.

90 min….. 55€

60 min….. 45€

Masaža z zeliščnimi snopki

Vzhodnoazijska aromaterapevtska masaža, ki se jo izvaja z zeliščnimi snopki, ogretimi na sopari, v kombinaciji s toplim oljem. Topli dišeči snopki pomagajo pri sproščanju mišic, izboljšanju počutja in energije ter pospešijo limfni in krvni obtok. Prav tako ta masaža pripomore tudi k čiščenju kože in pri zdravljenju respiratornih obolenj. Izvajamo 3 vrste masaž: za poživitev, za pomirjanje in za razstrupljanje (po dogovoru s stranko eno vrsto naenkrat). Masaža se izvaja po celem telesu in po dogovoru lahko tudi na obrazu.

Snopki vsebujejo trave, zelišča in eterična olja, zato odsvetujemo osebam, ki so občutljive na eterična olja ali imajo alergije.

Za boljšo predstavo, kako poteka masaža, si oglejte video.

90 min (celo telo) ….. 55€

90 min (celo telo + obraz) ….. 60€

60 min (celo telo) ……. 50€

30 min (obraz) ….. 35€

 

Masaža z zeliščnim oljem 35

Na kožo nanašamo segreto masažno olje z dodatkom zeliščnega olja 35, ki kožo prijetno ogreje in prinese val dobrega počutja. Občutek toplote sprošča mišice ter pomaga pri popolnem odklopu od stresnega vsakdana. Blaži bolečine v mišicah in sklepih ter izboljša prekrvavitev. Če se vam morda zdi, da bi bila masaža z vročimi kamni za vas preveč, vseeno pa si želite nekaj toplote, je masaža s toplim oljem prava za vas.

Zeliščno olje 35 (35 Kräuter Öl) je mešanica 35 eteričnih olj. Če ste preobčutljivi na eterična olja, se pred masažo posvetujte s svojim zdravnikom.

60 min….. 45€

80 min….. 55€

Aromaterapevtska masaža

Masaža, pri kateri uporabljamo mešanico osnovnih in eteričnih olj. Po dotiku je ta masaža blaga, podkrepimo pa jo z delovanjem eteričnih olj. Zagotovo poznate osnovne vonje, kot so sivka, citrusi, rožmarin, evkaliptus …, obstajajo pa tudi bolj eksotični vonji, npr. ylang-ylang, vanilija … Eterična olja s svojim vonjem delujejo tako na psihični kot na fizični ravni. Masaža je lahko poživitvena, sprostitvena ali pa pomaga pri blaženju različnih zdravstvenih težav.

Pred masažo skupaj po dogovoru izberemo ustrezen vonj posameznega ali mešanice eteričnih olj.

90 min….. 55€

Delna masaža telesa

Pri tej storitvi lahko izbirate med masažo hrbta, delno masažo nog ali kombinacijo masaže hrbta in nog. Glede na želje in določene težave se po dogovoru uporabijo različne tehnike klasične/športne masaže in/ali trigger point terapije (s pritiskom na specifično točko prenapete mišice odpravljamo bolečine).

Možna tudi kombinacija masaže hrbta in obraza (OVD tretma). Pri tem lahko dodamo tudi zeliščne snopke (za hrbet, za obraz ali oboje).

30 min….. 30€

45 min …… 39€

60 min….. 45€

Dodatek: zeliščni snopek (+5€ / kom.)

Masaža stopal

Z masažo stopal spodbudimo krvni pretok po celem telesu. S pritiskom na posamezne točke na podplatu aktiviramo pretok energije in spodbudimo samozdravljenje telesa. Blaži različne težave, zelo učinkovita je pri nespečnosti, odpravljanju stresa, bolečinah v hrbtenici, živčni in mišični napetosti, vnetjih mehurja ali ledvic, spodbuja krvni obtok (mrzla stopala), vsekakor pa je primerna tudi za vzdrževanje dobre energije v celotnem organizmu.

Po dogovoru lahko tudi kombiniramo z masažo rok (dlani + podlahti).

30 min….. 30€

50 min….. 40€

OVD – masaža obraza, vratu in dekolteja

Učinkovita masaža, ki vas popolnoma sprosti in ima pozitivne učinke na kožo. Pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev (lajšanje glavobolov) in pospešuje izločanje toksinov. Koža se mehča in tudi zavira nastanek gubic, obraz pa preplavi svežina. Sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja, ki vas pomiri in vam prinese val ugodja. Možna tudi masaža obraza z zeliščnimi snopki, ki še dodatno osvežijo kožo in odprejo pore na obrazu.

30 min….. 30€

30 min (z zeliščnimi snopki)….. 35€

 

Kineziotaping

Kineziotaping je metoda polaganja posebnih elastičnih trakov na željen del telesa. Trak deluje na kožo tako, da privzdigne povrhnjico in tako poveča prostor med mišico in povrhnjico. S tem se sprosti pritisk na limfne kanale ter pospeši pretok na željenih (vnetih) območjih. Kineziotaping je priporočen kot dodatna, podporna metoda (nikakor to ni nadomestek za ustrezno zdravljenje in/ali fizioterapijo!), ki je učinkovita pri lajšanju številnih težav, saj zmanjšuje bolečine in skrajša čas rehabilitacije. Pred nameščanjem traku se pogovorimo o težavah in dosedanjem zdravljenju.

Malo področje….. 5€ / aplikacija
Veliko področje….. 10€ / aplikacija

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je zelo nežna in blaga tehnika, s katero pospešujemo limfni obtok, vendar z močnim učinkom. Pomaga pri odpravljanju zatekanja telesa in manjših oteklin zaradi poškodb, ugodno pa deluje na razstrupljanje telesa. Z njo olajšamo tudi nekatere bolečine, izboljšamo splošno počutje in spanec ter krepimo imunski sistem. Z delovanjem na kožo pomagamo pri zdravljenju aken, podočnjakih, izgubi elastične kože ipd. To je tudi podporna terapija pri anticelulitnem programu (maderoterapiji).

Primerna je tudi za lajšanje otekanja pri nosečnicah, vendar pod pogojem, da nosečnost poteka zdravo in brez težav.

Izvajamo jo v wellness in kozmetične namene (ne izvajamo medicinske limfne drenaže). Za čim boljši učinek se priporoča več terapij, vsaj 2x tedensko, odvisno od težave, ki jo rešujemo.

60 min….. 45€

Možnost zakupa paketov (več terminov z dodatnim popustom – po dogovoru)

Dorn-Breussov tretma

Kombinacija Dornovega tretmaja naravnavanja sklepov in Breussove masaže hrbtenice.

Dornova metoda naravnavanja sklepov je manualni tretma in metoda za nebolečo korekcijo vretenc in sklepov. Uporabljamo jo za lajšanje težav s sklepi in/ali hrbtenico. Je varna in zelo učinkovita, temelji pa na poravnavi dolžine nog, korekcije medenice in križnice, korekcije vretenc hrbtenic in naravnavi ostalih sklepov.

Breussova masaža je zelo nežna in blagodejna masaža hrbtenice, ki se izvaja izključno s šentjanževim oljem, saj le-to izredno hitro pronica v telo in navlaži tkivo. Med masažo rahlo raztegujemo hrbtenico, sprostimo obhrbtenične mišice in vzpostavimo energetsko ravnovesje v telesu. Lahko se izvaja samostojno ali v kombinaciji z Dornovo metodo naravnavanja sklepov.

Priporoča se vsaj 5-10 tretmajev, potrebno pa je tudi dnevno izvajanje vaj za še boljše rezultate.

Breussova masaža (30 min)….. 35€

Dorn-Breussov tretma (60 min)…..60€

Maderoterapija – terapija z lesenimi valjčki (la madera = les, špansko)

Izjemno popularna terapija z anticelulitnim programom, ki se jo prilagodi posamezniku glede na njegove želje in potrebe. Terapijo se opravlja z lesenimi pripomočki – valjčki z namenom odprave celulita, preoblikovanja telesa in odpravi toksinov iz telesa. Opravljamo jo lahko tudi z namenom sproščanja mišic in odprave mišičnih bolečin.

Za dosego čim boljših rezultatov se priporoča 5-10 terapij (prvi vidni rezultati med 4. in 6. terapijo), optimalno terapija vsak 2. dan ali vsaj 1-2x tedensko.

1 obisk 45 min (noge + zadnjica) 35€

1 obisk 60 min (noge + zadnjica + boki + trebuh) 45€

1 obisk 75 min (celo telo) 55€

Priporočene pakete maderoterapije si lahko ogledate v ceniku.

Maderoterapije se ne izvaja v sledečih primerih (kontraindikacije): okužbe in vročinska stanja, med antibiotičnim zdravljenjem, tumorji, akutna žilna in limfna obolenja, nosečnost, dojenje, pajkaste in krčne žile, tromboze, odprte rane, kožne okužbe ali alergije, modrice in edemi, po operacijskih posegih (najmanj 6 mesecev po operaciji (tudi carskemu rezu) in ob posvetu z osebnim zdravnikom).

Za boljšo predstavo, kako poteka maderoterapija, si oglejte video.

Oblikovanje telesa VACUSLIM 48

Tretma za oblikovanje telesa, pomoč pri odpravljanju celulita, izboljšanja videza kože in odpravljanje odvečne vode iz telesa. Pred terapijo vas izmerimo na predelih trebuha, bokov, stegen in kolen. Nato nanesemo aktivne sestavine za oblikovanje telesa. Zavijemo vas v posebno vrečo, iz katere iztisnemo zrak, da dobimo vakum in pustimo delovati 30 minut, medtem, ko vi počivate na masažni mizi. Po želji vam v tem času naredimo tudi kratko masažo obraza in dekolteja. Po preteku 30 min vrečo odpremo, vtremo preostanek gela in nanesemo kremo za učvrstitev. Sledi ponovno merjenje obsega telesa, da ugotovimo novo stanje in kako je terapija delovala.

Za dosego čim boljših rezultatov se priporoča terapija vsak 2. dan ali vsaj 1-2x tedensko, oziroma  v kombinaciji z maderoterapijo (npr. 5 maderoterapij, 5 vacuslim tretmajev). Načrt tretmajev naredimo glede na vaše želje in potrebe.

1 obisk VACUSLIM 48  60 min …… 45€

Priporočene pakete terapij si lahko ogledate v ceniku.

VACUSLIM 48 se ne izvaja v sledečih primerih (kontraindikacije): okužbe in vročinska stanja, med antibiotičnim zdravljenjem, tumorji, akutna žilna in limfna obolenja, nosečnost, dojenje, pajkaste in krčne žile, tromboze, odprte rane, kožne okužbe ali alergije, modrice in edemi, po operacijskih posegih (najmanj 6 mesecev po operaciji (tudi carskemu rezu) in ob posvetu z osebnim zdravnikom).

Odsvetujemo izvajanje na sveže depilirani koži ali na koži, občutljivi po sončenju (tudi solarij).

Za boljšo predstavo, kako poteka tretma Vacuslim 48, si oglejte video.

Predporočni val ugodja

Priprave na enega najpomembnejših dogodkov v življenju so za mladi par lahko precej stresne. Veliko bodočih ženinov in nevest je na dan poroke popolnoma utrujenih in izčrpanih, še preden sploh izrečejo tisti usodni “da”. Kako bi bilo, če bi na svoji poroki bili nekoliko bolj sproščeni? Si predstavljate, da bi pred samim oblačenjem poročne obleke imeli še antistresno masažo?

Mi vam pričaramo val dobrega počutja po vaši izbiri: dan pred poroko ali na dan poroke. Potrebno je le nekaj dobre organizacije in časovnega usklajevanja z vašimi ostalimi načrti in vaša predporočna antistresna masaža se lahko začne.

Niste popolnoma prepričani, če je to prava odločitev? Vabljeni na testno masažo po izbiri v zavihku Masaže.

Vas skrbi, če vam bo poročna obleka prav? Oglejte si naše storitve za oblikovanje telesa v zavihku Ostalo.

Kontaktirajte nas, sporočite nam vaše želje in pripravili vam bomo ponudbo. Privoščite si val dobrega počutja in naj bo vaš poročni dan zares sproščen.

Darilni bon

Podarite val dobrega počutja! Darilni bon za masažo je lahko zelo lepo darilo, saj se prilagodi vsaki stranki posebej glede na želje in potrebe. Poleg darilnega bona obdarovana oseba prejme še praktično darilce.

Darilni bon velja 4 mesece od dneva nakupa. Možno je podaljšanje pred iztekom veljavnosti. Po preteku velja doplačilo polovice vrednosti storitve ob koriščenju bona.

Se vam mudi? Darilni bon vam lahko pošljemo po e-pošti, vi ga le natisnete in podarite. Praktično darilce pa bo obdarovana oseba prejela ob koriščenju darilnega bona.

Naročilo darilnega bona

Paket masaž za 3 osebe / 112,50€

Paket vsebuje 3 masaže za 60 min. Cena posamezne masaže je 37,50€.

(Redna cena masaže je 45€.)

Posamezni kupon v paketu velja 3 mesece. Po preteku je kupon možno podaljšati z doplačilom 10€. Izvaja se eno masažo naenkrat. Možna rezervacija 2 ali 3 masaž v bloku, udeleženca/-i se lahko počakata/-e v masažnem prostoru.

Vaše naročilo bo obdelano najkasneje v 2 delovnih dneh. Nato vam bo poslan račun. Po prejetem plačilu boste prejeli kupone za masažo.

Naročilo paketa masaž za 3 osebe

Paket masaž za 4 osebe / 150,00€

Paket vsebuje 4 masaže za 60 min. Cena posamezne masaže je 37,50€.

(Redna cena masaže je 45€.)

Posamezni kupon v paketu velja 3 mesece. Po preteku je kupon možno podaljšati z doplačilom 10€. Izvaja se eno masažo naenkrat. Možna rezervacija 2, 3 ali 4 masaž v bloku, udeleženca/-i se lahko počakata/-e v masažnem prostoru.

Vaše naročilo bo obdelano najkasneje v 2 delovnih dneh. Nato vam bo poslan račun. Po prejetem plačilu boste prejeli kupone za masažo.

Naročilo paketa masaž za 4 osebe

Paket masaž 5+1 ZAME / 225,00€

Paket vsebuje 6 masaž za 60 min. Cena posamezne masaže je 37,50€.

(Redna cena masaže je 45€.)

Paket masaž velja 12 mesecev. Možna kombinacija več storitev v vrednosti 45€ po dogovoru.

Vaše naročilo bo obdelano najkasneje v 2 delovnih dneh. Nato vam bo poslan račun. Po prejetem plačilu boste prejeli kupone za masažo.

Naročilo paketa 5+1 ZAME

Obvestilo o zdravstvenih tveganjih in omejitvah

V skladu z 19. členom Pravilnika o minimalnih sanitarno zdravstvenih pogojih za opravljanje dejavnosti higenske nege in drugih podobnih dejavnosti (Uradni list RS, št. 104/2009) vas obveščamo, da:

Stranka, ki ima kakršnokoli nalezljivo obolenje kože, mora o tem obvezno obvestiti zaposlenega pred opravljanjem storitve. Osebje, ki kaže znake zanesljive bolezni ali okužba kože s klicami ali zajedalci, ne sme opravljati dela s strankami.
Če imate zdravstvene težave (povišan krvni tlak, motnje krvnega pretoka, obolenje kože ali druge kontaindikacije), oziroma ste noseči, se pred storitvijo posvetujte z izvajalcem storitve.

© Valugodja.si